På min önskelista

20130118-182928.jpg
//En mac book pro retina skärm skulle sitta fint// Sweatshirt Weekday// Randig tröja COS// Kashmirtröja Weekday// Campbell lampa// Grön skjort Pull and Bear// Rutig skjorta Lindex// Objektiv // Sneakers Nike Free Run 3+ Hand creme för torra vinterhänder från Hollister// Skidor völkl bridge// Mysjeans Hollister// Surfbräda Athropologie//

Dessa godbitar hittar ni på min önskelista just nu. Den ständiga uppdaterade versionen hittar ni här

Trevilg helg kära ni!
//A  ❤

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>